20 Éves a SZEOL -

Tisza volán focisuli

Kérjük személyi jövedelemadójának 1%-ával támogassa közhasznú alapítványunk működését!
Tisza Volán SC Egyesület. Adószám: 19983233-2-06 | SZEOL SC KFT. Adószám: 23175453-2-06

Nemzetközi tornát nyert a SZEOL Kaposváron

Forrás: SzegedMa

Július közepén tizenegyedik alkalommal rendezték meg Kaposváron az Intersport szervezésében a Fiatalok Labdarúgó Fesztiválját. 32 országból 300 csapat 4000 fiatal labdarúgója vett részt a közel egyhetes megmérettetésen, köztük a SZEOL SC 1999. évben született fiataljai.

A tavalyi harmadik helyezést követően a csapat a kupa elnyeréséért utazott Somogyország fővárosába. A csoportmérkőzések során a bő keret lehetőséget szolgáltatott a játékosok rotálására, így bár nem várt vereségek is becsúsztak, a csapat hozta a kötelezőt, azaz bejutott a legjobb nyolc csapat közé. Később az egyenes kieséses szakaszban visszaköszönt a korábbi rotálás eredménye, ahol a csapat frissességének köszönhetően sorra győzte le ellenfeleit és bejutott a torna döntőjébe. A finálét a megyei bajnokságban induló Kaposvári Rákóczi – szegedi szemmel impozáns – stadionjában rendezték. A fináléban azzal az olasz Pontisola Calcio csapatával nézett farkasszemet a szegedi csapat, amely a csoportmérkőzések során háromgólos sikert aratott felettük. A himnuszok elhangzása után hidegzuhanyként érte a taljánokat a szegedi gólvadász Kiss Roland második percben elért gólja, amit a második félidőbenGuth Tamás parádés fejese követett, melyre a mérkőzés során egyetlen válasz sem érkezett, így a több száz néző előtt lejátszott döntőben a SZEOL-os fiúk diadalmaskodtak.

A győzelem értékét növeli, hogy a tizenegy korosztályban kiírt nemzetközi tornán mindössze két korcsoportban született magyar győzelem, nevezetesen még az U19-es korosztályban, igaz ott 8 magyar csapat versengett mindössze egyetlen külföldi ellen, míg a SZEOL SC korosztályában macedón, horvát, lengyel, olasz, szlovák és az arab emirátusokból érkező együttesek is indultak.

Intersport Kupa Kaposvár 2015:

U16-os korosztály (11 csapat):

Csoportmérkőzések:
SZEOL SC – Liceul Sportiv (moldáv) 12-0. Gól: Kiss R. (3), Szivák (3), Bereczki (2), Gyenizse (2), Skribek, Bozóki.
SZEOL SC – NK Livada Zseljeznicar (horvát) 1-2. Gól: Petőfi.
SZEOL SC – LKS GRANICA Ruptawa (lengyel) 4-1. Gól: Bozóki, Simai, Guth, Szivák.
SZEOL SC – Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia 4-3. Gól: Kiss R. (2), Bereczki, Szivák.
SZEOL SC – Pontisola Calcio (olasz) 1-4. Gól: Kiss R.

Negyeddöntő:
SZEOL SC – FAMT Presov (szlovák) 2-0. Gól: Kiss R.(2).

Elődöntő:
SZEOL SC – Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia 1-0. Gól: Kiss R.

Döntő:
SZEOL SC – Pontisola Calcio (olasz) 2-0. Gól: Kiss R., Guth.

A csapat tagjai: Borbély Bence, Komár Dénes, Papp Ádám, Simai Zoltán, Gyenizse Kristóf, Ádám Benedek, Petőfi Zsombor, Zelman Dávid, Skribek Áron, Kiss Roland, Szivák Márk, Bárány Bence, György Roland, Bozóki Richárd, Ruzsity Tamás, Guth Tamás, Posnyák József, Bereczki Kristóf. Edző: Buchholcz Gábor

Vissza
Bajnokság TAO 1%

Fő támogatóink

Támogatóink

Média támogatóink

Edzők