20 Éves a SZEOL -

Tisza volán focisuli

Kérjük személyi jövedelemadójának 1%-ával támogassa közhasznú alapítványunk működését!
Tisza Volán SC Egyesület. Adószám: 19983233-2-06 | SZEOL SC KFT. Adószám: 23175453-2-06

Hatodik helyen zártak a SZEOL csapatai Szerbiában

Forrás: SzegedMa

A SZEOL SC 2003-as és 2004-es együttese is a hatodik helyen végzett a szerbiai Max Sport Kupán a vasárnapi helyosztókat követően.

Kedden délután külföldi túrára indult a SZEOL SC 2003-as és 2004-es korosztálya, nevezetesen Szerbiába, a Belgrádhoz közeli szövetségi közponban rendezendő Max Sport Kupára. Előzetesen a rendezők a nagyszabású rendezvényre 11 országból 160 csapat nevezését fogadták el.

Kedden délután a SZEOL SC 2003-as és 2004-es együttesei le is játszották első mérkőzéseiket. A további részletekről, eredményekről folyamatosan beszámolunk!

Eredmények, 2003-as korosztály

SZEOL SC – OFK Sabac 0-1
SZEOL SC – FK Partizan Beograd 0-4

Eredmények, 2004-as korosztály

SZEOL SC – FK Sremska Mitrovica 3-0
SZEOL SC – FK Novi Sad United 5-0
SZEOL SC – FK Teleoptik Beograd 0-3

Mint arról portálunk beszámolt, rangos szerbiai utánpótlás tornán szerepelt a SZEOL SC két csapata, a 2003-as és a 2004-es korosztályú együttes. A 160 csapattal megrendezett Max Sport Kupa véget ért, a szegediek közül a 2003-asok negyedikek, míg a 2004-esek másodikok lettek csoportjukban.

Eredmények, 2003-as korosztály:

SZEOL SC – SF Munja 3-0
SZEOL SC – BSK Batajnica 1-1
SZEOL SC – FK Radnicki 1-0
SZEOL SC – FK Reed Star 3-0

Ezzel a SZEOL SC a hétcsapatos csoport 4. helyén végzett 10 ponttal, 3 győzelemmel, 1 döntetlennel és 2 vereséggel, 8:6-os gólaránnyal.

Ezzel Dóra János együttese a legjobb 16 közé jutott, ahol majd a szerb Petrikával csatázott a legjobb nyolc közé kerülésért, amit 1-0-ra nyertek, az elődöntőbe jutásért azonban a szintén szerb Lasinicától 2-0-s vereséget szenvedett, így vasárnap az ötödik helyért léphet pályára.

A 2003-asok a zárónapi helyosztón 0-0-s rendes játékidőt követően büntetőkkel maradtak alul az FC Arena ellenében, így 26 induló közül a hatodik helyet szerezték meg a szegediek.

“Ha kicsit jobban odafigyelünk, és koncentrálunk, akkor előrébb is végezhettünk volna. Csatlakozom kollégám, Hadár Attila véleményéhez, aki szerint több ilyen meccsre lenne szükségünk, akkor mindig ilyen felkészült, erőszakos és mentálisan erős csapatok ellen játszanánk, akkor mi is jobbak lennénk évről-évre. Fizikálisan és mentálisan kellene kicsit erősödnünk, de így is szép eredmény a hatodik hely, de a csapat többet tud. A négy közé is bejuthattunk volna, ha elhisszük, hogy jobbak vagyunk. Nagyon sok tapasztalatot szereztünk, láttuk, hogy milyen körülmények között dolgoznak a szerb csapatok, sajnos mi ettől messze vagyunk. Összességében elégedett vagyok, bár egy kicsi hiány van bennem” – mondta el portálunknak Dóra János, a csapat edzője.

A 2003-as korosztály a torna válogatottjának is adott egy játékost: Bánfi Balázs bekerült a Max Sport Kupa álomcsapatába.

Eredmények, 2004-es korosztály

SZEOL SC – FK Indija (India) 5-1
SZEOL SC – FK ADA Beograd 1-2
SZEOL SC – SJFSSOR Uzhored (Ukrajna) 2-0

A SZEOL SC a hétcsapatos csoport 2. helyén végzett 12 ponttal, 4 győzelemmel és két vereséggel, 16:6-os gólaránnyal.

Hadár Attila tanítványai is a legjobb 16 között vannak, a nyolc közé jutásért pedig az Újpesttel találkoztak, és 2-0-al búcsúztatták a patinás magyar együttest. A legjobb nyolc között azonban a torna favoritjának számító Partizan Belgrád ellen 3-0-ra alulmaradtak, így vasárnap az ötödik helyért léphetnek pályára.

A két csapat szombat este a Partizan Belgrád bajnokiját is megtekintette, ahol 2-0-s győzelmet aratott a Partizan az OFK Belgrád ellen.

Az ötödik helyért az ukrán SJFSSOR Uzhorod ellen játszottak a 2004-esek, végül 1-1-s rendes játékidőbeli eredmény után kilenc méteres büntetőkkel kapott ki a gárda, amely így a 36 résztvevő csapat közül a hatodik helyen végzett.

“Én maximálisan meg voltam elégedve a gyerekek hozzáállásával és játékával,küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak. Senkit nem szeretnék kiemelni külön,mert mint csapat alkottunk maradandót. Talán ha a másik ágon lettünk volna, és nem a Partizan-nal játszunk az elődöntőbe jutásért, akkor a 3. hely is elérhetővé vált volna! Mivel a fociban nincs talán és ha, megérdemelten lettünk hatodikok. Nagyon jó úton halad a 2004-es korosztályom, remélem több ilyen külföldi tornán meg tudjuk mutatni, mire vagyunk képesek, illetve öregbíteni tudjuk Szeged hírnevét a labdarúgás berkein belül! Kitűnő komplexumban, kitűnő szervezést láthattunk a tornán” – értékelt a csapat edzője, Hadár Attila.

Mindkét korosztályban a Partizan Belgrád lett a tornagyőztes.

Vissza
Bajnokság TAO 1%

Fő támogatóink

Támogatóink

Média támogatóink

Edzők