20 Éves a SZEOL -

Tisza volán focisuli

Kérjük személyi jövedelemadójának 1%-ával támogassa közhasznú alapítványunk működését!
Tisza Volán SC Egyesület. Adószám: 19983233-2-06 | SZEOL SC KFT. Adószám: 23175453-2-06

Nagy vereségbe szaladt bele a SZEOL a Dorog otthonában

Forrás: szegedma.hu

Hatszor is bevette a Dorog a SZEOL SC kapuját, amely így nagy vereséggel búcsúzott a másodosztálytól.

A másodosztálytól búcsúzó SZEOL SC szebb befejezésben reménykedett, ám a Dorog esélyt sem hagyott nekik a Merkantil Bank Liga záró fordulójában. Németh Szabolcs együttese nagyon meggyőző játékkal rukkolt elő, a 23. percben Szedlár Zoltán találatával meg is szerezte a vezetést, majd szűk tíz perccel később a dorogi játékos duplázni tudott. Az első félidő hajrájában Füredi és Medgyes is bevette Liendler kapuját így négygólos dorogi előnnyel fordulhattak a csapatok a második játékrészre. A második félidőben sokáig nem született gól, ám a 78. percben Vígh Ádám megtörte ezt a csendet és megszerezte a Dorog ötödik gólját. A kegyelemdöfést Simon Attila vitte be a 86. percben, így féltucat góllal búcsúztatta a másodosztálytól a SZEOL SC-t és elköszönő vezetőedzőjét a 8. helyen záró Dorog.

Labdarúgó NB II. 38. forduló

Dorogi FC – SZEOL SC 6-0 (4-0)
Dorog, Buzánszky Jenő Stadion. Vezette: Berényi Tamás (Horváth Zoltán, Máyer Gábor).
Dorog: Demjén – Füredi, Koronczai, Csató, Medgyes, Tóth M. (Vígh, 70′), Mészáros, Szedlár (Ungvári, 81′), Bora (Hartyán, 58′), Kővári, Simon. Vezetőedző: Németh Szabolcs.
SZEOL: Leindler (Siska, 81′) – Nagy R., Grünwald, Búrány, Mihály, Péter (Kiss, 81′), Mendebaba (Kéri, 64′), Buzási, Harsányi, Vágó, Ikonomou. Vezetőedző: Zoran Kuntic.
Gól: Szedlár, (23′, 32′) Füredi (42′), Medgyes (46′), Vígh (78′), Simon (86′)
Sárga lap: Ikonomou (41′), Buzási (59′)

Zoran Kuntic: “Tudtuk hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, hiszen a Dorognak fontos volta három pont megszerzése, hogy minél előrébb végezzen a tabellán. Nem játszottunk jól, de nem is volt könnyű felkészülnünk erre a meccsre, hiszen a játékosok is tudják, hogy a következő szezont már nem velem kezdik meg, így hiába dolgoztunk keményen tavasszal, nem sikerült szépen zárni a bajnokságot.”

Vissza
Bajnokság TAO 1%

Fő támogatóink

Támogatóink

Média támogatóink

Edzők