20 Éves a SZEOL -

Tisza volán focisuli

Kérjük személyi jövedelemadójának 1%-ával támogassa közhasznú alapítványunk működését!
Tisza Volán SC Egyesület. Adószám: 19983233-2-06 | SZEOL SC KFT. Adószám: 23175453-2-06

Gól nélküli SZEOL-remi húsvét vasárnapján

Forrás: szegedma.hu

Csak küzdelem, gól nem: a SZEOL helyzetén nem sokat segítő 0-0-t játszott Zoran Kuntic együttese a Kozármislennyel.

Ezúttal egy olyan ellenfél várt a SZEOL SC-re, amellyel szemben reális győzelmi esélyei lehettek, hiszen az NB II harmincadik fordulójában a szintén kieső helyen álló Kozármislenyt fogadták Zoran Kuntic tanítványai.

A vendégek az első támadásukból rögtön veszélyeztettek, de a lapos centerezésnél Miroslav Grumic végül lemaradt. A folytatásban már nem volt ennyire aktív a Baranya megyei együttes, a SZEOL előtt pedig bő húsz percet követően adódott az első komolyabb lehetőség, ekkor egy jobbról középre érkező labdát Buzási Péter fejelt kevéssel a keresztléc fölé. A Kozármisleny inkább átlövésekkel próbálkozott a félidő hátralévő részében, azonban Leindler Domonkostól nem volt szükség komoly bravúrra.

A szünet után sem változott a játék képe, mindkét csapat ugyan győzelemre játszott, de komolyabb fölénybe egyik együttes sem tudott kerülni – és a ziccerek sem záporoztak. A játékrész felénél előbb Buzási, majd Péter Antal is gólt lőhetett volna, de előbbi közelről fölé vágta a labdát, utóbbi pedig kiszorított helyről nem tudta elrúgni az ezúttal kiállítás-gyanús szituáció nélkül játszó Helesfay Donát mellett. A hajrában előbb Rácz László, majd Gál Szabolcs is nagy mentést mutatott be hátul – és bár mindkét együttesnek megvoltak a lehetőségei arra, hogy gólt szerezzen, Húsvét első napján sem a SZEOL, sem a Kozármisleny nem talált be, így igazán egyik csapat sem lehetett boldog a meccs lefújását követően.

A kék-feketék ezzel továbbra is a huszadik helyen állnak, a következő fordulóban pedig az előttük álló Cigándot fogadják április 23-án 17 órától.

Merkantil Banki Liga NB II. 30. forduló

SZEOL SC – HR-Rent Kozármisleny 0-0
Szeged, SZVSE-stadion, 400 néző. Vezette: Molnár Attila (Pápai Zoltán, Csatári Tibor).
SZEOL: Leindler – Ikonomu, Gál, Rácz, Fehér, Buzási, Nagy R., Vágó, Kéri, Beretka (Ferkó, 62′), Péter (Tomisic, 90′). Vezetőedző: Zoran Kuntic.
Kozármisleny: Helesfay – Milutinovic, Kirchner, Causic, Kemény (Tóth M., 82′), Varga M., Beke, Kocsis, Nagy E., Gubacsi, Grumic. Vezetőedző: Szanyó Károly.
Gól:
Sárga lap: Fehér (63′), Kéri (68′) ill. Varga M. (30′).

Zoran Kuntic: “Egy nem túl szép meccsen mindkét csapat nyerni akart, de görcsösek voltunk. Nekünk és az ellenfelünknek is volt pár gólhelyzete, de mondhatni, reális az eredmény. Az iksz nekünk nem segít, de a játékosokat nem tudom megfeddni, mert mindent megtettek. Jövő héten megpróbáljuk megverni a Cigándot.”

Szanyó Károly: “A végelszámolásnál dől el, hogy mennyit ér a ma szerzett egy pont. Sopronban megszakadt egy sorozatunk, amikor egy vitatható ítélet után a 93. percben kaptunk gólt, azóta keressük önmagunkat. Két pozitívuma volt a mai meccsnek: nem kaptunk gólt, és letelt az eltiltásom. Igazságos döntetlen született, egyik csapatnak sem volt hatalmas helyzete. Talán egy Kuntic-jellegű egyéni játékos hiányzott, aki eldönti a mérkőzést, nekem a fociból az egyéniségek hiányoznak, akik eldöntenének egy-egy ilyen meccset. Azt is mondtam a játékosaimnak, hogy ne becsüljék le az ellenfelet, ahogy hallom a célokat, lehet, hogy most visszaesik egy osztályt a SZEOL, de vannak olyan játékosai és háttere, amivel visszakerülhet az NB II-be, egy jó Szegedre szükség is van a másodosztályban.”

Vissza
Bajnokság TAO 1%

Fő támogatóink

Támogatóink

Média támogatóink

Edzők