20 Éves a SZEOL -

Tisza volán focisuli

Kérjük személyi jövedelemadójának 1%-ával támogassa közhasznú alapítványunk működését!
Tisza Volán SC Egyesület. Adószám: 19983233-2-06 | SZEOL SC KFT. Adószám: 23175453-2-06

Gól és pont nélkül maradt a SZEOL Zalában

Forrás: szegedma.hu

Zsinórban a hatodik meccsén sem tudott gólt lőni a SZEOL.

Már biztos kiesőként utazhatott a Zalaegerszeghez a SZEOL SC az NB II 34. fordulójában. Nagyjából hasonlóan zajlott a meccs, mint a szegediek elmúlt találkozói: mezőnyben ugyan kiegyenlített meccset tudott vívni a Tisza-parti együttes, azonban mégis hátrányba került. Az első félidő közepén egy remek hosszú kiugratással lépett ki a csereként beállt Bedi Bence, és két szegedi között kibújva lőtt Prokop Rostislav mellett a kapuba, 1-0.

A szünet után a több formás támadást is vezetett SZEOL, amely egyenlíthetett volna, de Kéri Tamás indítását Mihály Dávid nem tudta elrúgni a zalai kapussal szemben, így maradt a hazai előny. Ziccer nem adódott a ZTE előtt, a hajrában egy kicsit sikerült beszorítania a hazaiakat a SZEOL-nak, de a szögletek egyikéből sem sikerült bepréselni az egyenlítő találatot, a legvégén pedig Mihály Dávid került földre a tizenhatoson belül, de Kovács Gergely nem ítélt tizenegyest.

A SZEOL tizenötödik egygólos vereségét szenvedte el a bajnokságban. Zoran Kuntic tanítványai a következő fordulóban a Mosonmagyaróvárt fogadják jövő vasárnap, 17.30-tól.

Labdarúgó NB II, 34. forduló

Zalaegerszeg – SZEOL SC 1-0 (1-0)
Zalaegerszeg. Vezette: Kovács Gergely (Takács Gábor, Szécsényi István)
ZTE: Szappanos – Króner (Oláh, 64′), Kovács G. (Angyal, 76′), Forgács, Deutsch, Kretz (Bedi, 10′), Polényi, Szatmári, Nagy T., Babati, Bobál. Vezetőedző: Csató Sándor.
SZEOL: Prokop – Ikonomu, Vágó, Gál, Búrány (Rácz, 70′), Lévai, Nagy R., Mendebaba (Puskás, 67′), Harsányi (Beretka, 61′), Kéri, Mihály. Vezetőedző: Zoran Kuntic.
Gól: Bedi (25′).
Sárga lap: Bedi (42′) ill. Kéri (87′), Vágó (87′).

Zoran Kuntic: “Ma a labdabirtoklásban is jobbak voltunk, mint a ZTE, időnként szépen játszva kár, hogy nem tudtunk legalább egy pontot szerezni. A srácok betartották a kérésemet, egy jó csapat ellen próbáltunk jó mérkőzést játszani. Nem szoktam a játékvezetéssel foglalkozni, de ezt a mait nem tudom hova sorolni. Úgy gondolom, korrekt csapat vagyunk az NB II-ben, így nem ilyen játékvezetést érdemelnénk.”

Vissza
Bajnokság TAO 1%

Fő támogatóink

Támogatóink

Média támogatóink

Edzők